yhteysnumero:0755-27206851

Etusivu> Alan uutiset> "Nämä piilotetut "purevat" totuudet"

"Ne piilotetut "purevat" totuudet"


한어Русский языкEnglishFrançaisIndonesianSanskrit日本語DeutschPortuguêsΕλληνικάespañolItalianoSuomalainenLatina

Lentorahtiliikennettä, joka on tärkeä osa nykyaikaista logistiikkajärjestelmää, sen tehokkuutta ja globaalia vaikutusta ei voi aliarvioida. Se ei ainoastaan ​​nopeutta tavaroiden kiertoa, vaan myös muuttaa jossain määrin ihmisten elämäntapoja ja talouden rakennetta. Sen takana piileviin ongelmiin kiinnitetään kuitenkin harvoin huomiota.

Lentorahdin maailmassa aika on rahaa. Tavarat on kuljetettava paikasta toiseen mahdollisimman lyhyessä ajassa vastatakseen markkinoiden kysyntään. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi lentoyhtiöt ja rahtiyhtiöt jatkavat reittien optimointia ja kuljetusten tehokkuuden parantamista. Mutta prosessissa jotkin turvallisuusriskit voivat jäädä huomiotta. Esimerkiksi, onko tavaran pakkaus kiinteä, onko lämpötila ja kosteus sopiva kuljetuksen aikana jne. Nämä merkityksettömältä vaikuttavat yksityiskohdat voivat ongelmien ilmetessä aiheuttaa vahinkoa tai viivästyksiä tavaroille, mikä aiheuttaa yritykselle valtavia taloudellisia menetyksiä.

Samaan aikaan lento- ja rahtiliikenteen nopea kehitys on tuonut markkinoille myös kovaa kilpailua. Kilpaillakseen markkinaosuudesta jotkin pienet rahtiyhtiöt voivat alentaa hintojaan ja uhrata siten palvelun laadusta ja turvallisuusstandardeista. Tämä ankara kilpailu ei ainoastaan ​​vahingoita alan yleiskuvaa, vaan tuo myös mahdollisia riskejä kuluttajille.

Palataanpa noihin "pureviin" tapahtumiin elämässämme. Tyttäreni kiusataan koulussa, mahdollisesti huonon kouluhallinnon takia tai siksi, että yhteiskunta ei kiinnitä tarpeeksi huomiota teini-ikäisten mielenterveyteen. Koulutyöntekijöiden oikeuksia ja etuja ei voida suojella, ehkä epätäydellisten työllisyysjärjestelmien tai asiaa koskevien lakien ja määräysten puutteen vuoksi. Syrjintä, joka vaimentaa kohtaamisen yhteiskunnassa, kuvastaa yhteiskunnan osallisuuden puutetta. Sieppaustapaus paljasti sosiaaliturvajärjestelmän porsaanreiät.

Miten lentorahti sitten tarkalleen ottaen liittyy näihin asioihin? Itse asiassa ne kaikki heijastavat yleistä ilmiötä, toisin sanoen tehokkuuden ja hyötyjen tavoittelussa meillä on usein taipumus jättää huomiotta joitain tärkeitä arvoja ja periaatteita. Lentoliikenteessä se on turvallisuutta ja laatua sosiaalisessa elämässä, se on oikeudenmukaisuutta ja humanistista huolenpitoa.

Lentoliikenteen ja rahdin kehitys on tiivistänyt maailmantaloutta. Mutta samalla se myös pahentaa alueiden välistä kehityksen epätasapainoa. Takaisin jääneen infrastruktuurin vuoksi jotkin kehitysmaat eivät pysty täysin nauttimaan lento- ja rahtiliikenteen mukavuudesta ja mahdollisuuksista, mikä johtaa entisestään rikkaiden ja köyhien välisen kuilun syvenemiseen. Tämä on aivan kuten koulussa, joitain lapsia kohdellaan eri tavalla heidän erilaisen perhetaustansa vuoksi. Köyhien perheiden lapsia kiusataan todennäköisemmin.

Lisäksi lentorahdin tuottamat suuret hiilidioksidipäästöt aiheuttavat valtavia paineita ympäristölle. Tämä on samanlaista kuin luonnonvarojen liikakäyttö ja väärinkäyttö elämässämme. Jatkaessamme taloudellista kehitystä, laiminlyömme ympäristönsuojelun, ja voimme lopulta maksaa raskaan hinnan.

Näiden ongelmien ratkaisemiseksi meidän on tarkasteltava uudelleen arvojamme ja käyttäytymistämme. Lentoliikenteen ja rahdin alalla hallituksen ja yritysten tulisi vahvistaa valvontaa ja muotoilla tiukemmat turvallisuusstandardit ja markkinasäännöt alan terveen kehityksen varmistamiseksi. Samalla meidän on lisättävä ympäristöystävällisten teknologioiden tutkimusta, kehittämistä ja soveltamista hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja kestävän kehityksen saavuttamiseksi.

Yhteiskunnallisessa elämässä meidän jokaisen tulee lisätä oikeudellista tietoisuuttamme ja moraalista vastuutamme, kunnioittaa toisten oikeuksia ja ihmisarvoa sekä luoda yhdessä oikeudenmukainen, oikeudenmukainen ja harmoninen sosiaalinen ympäristö. Koulujen tulee vahvistaa oppilaiden koulutusta ja johtamista kiusaamisen ehkäisemiseksi. Hallituksen on parannettava lakeja ja määräyksiä suojatakseen haavoittuvien ryhmien oikeuksia ja etuja. Vain tällä tavalla voimme välttää niitä "koiria, jotka eivät hauku" äkillisesti "puremasta" ja parantaa elämäämme.