Αριθμός επικοινωνίας:0755-27206851

Αρχική> Ειδήσεις Βιομηχανίας> Ενεργειακή κρίση της ΕΕ και νέες σκέψεις για τη διασυνοριακή εφοδιαστική από την άποψη της Κίνας και της Ινδίας

Ενεργειακή κρίση της ΕΕ και νέα σκέψη σχετικά με τη διασυνοριακή εφοδιαστική από τη σκοπιά της Κίνας και της Ινδίας


한어Русский языкEnglishFrançaisIndonesianSanskrit日本語DeutschPortuguêsΕλληνικάespañolItalianoSuomalainenLatina

Η διασυνοριακή εφοδιαστική, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών ταχείας παράδοσης στο εξωτερικό, έχει γίνει όλο και πιο σημαντική στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής ολοκλήρωσης. Η λειτουργία της βασίζεται σε ένα σταθερό διεθνές περιβάλλον και στη φιλική συνεργασία μεταξύ των χωρών. Ωστόσο, η ενεργειακή κρίση της ΕΕ και τα ακατάλληλα μέτρα κατά της Κίνας και της Ινδίας έχουν καταστρέψει την αρμονική ατμόσφαιρα της διεθνούς συνεργασίας.

Η ενεργειακή κρίση οδήγησε σε οικονομική αστάθεια στην ΕΕ και αλλαγές στη ζήτηση της καταναλωτικής αγοράς. Αυτό έχει αντίκτυπο στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει τις επιχειρήσεις ταχείας παράδοσης από πόρτα σε πόρτα στο εξωτερικό. Η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών έχει μειωθεί, οι παραγγελίες έχουν μειωθεί και οι εταιρείες logistics αντιμετωπίζουν προκλήσεις.

Η Κίνα και η Ινδία έχουν σταθεί σταθερά στις διεθνείς υποθέσεις και διασφάλισαν τη δικαιοσύνη, τη δικαιοσύνη και τα εθνικά συμφέροντα. Αυτή η σταθερή στάση αποτελεί παράδειγμα για τη διεθνή συνεργασία και παρέχει ευνοϊκές συνθήκες για την υγιή ανάπτυξη των διασυνοριακών logistics.

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, οι οικονομίες των διαφόρων χωρών αλληλοεξαρτώνται. Οι ενέργειες της ΕΕ όχι μόνο βλάπτουν τα δικά της συμφέροντα, αλλά προκαλούν επίσης αβεβαιότητα στο διασυνοριακό εμπόριο και την επιμελητεία. Οι σταθερές διεθνείς σχέσεις και η συνεργασία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για τη διασφάλιση της ομαλής ανάπτυξης διασυνοριακών υπηρεσιών, όπως η ταχεία παράδοση στο εξωτερικό από πόρτα σε πόρτα.

Εν ολίγοις, παρόλο που η ενεργειακή κρίση της ΕΕ και οι παράλογες απαιτήσεις της από την Κίνα και την Ινδία μπορεί να μην φαίνεται να σχετίζονται άμεσα με τις υπερπόντιες δραστηριότητες ταχείας παράδοσης από πόρτα σε πόρτα, από μακροοικονομική άποψη, είχαν βαθύ αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία και διασυνοριακό περιβάλλον εφοδιαστικής. Πρέπει να αντλήσουμε διδάγματα από αυτό, να προωθήσουμε τη διεθνή συνεργασία και να προωθήσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη της διασυνοριακής βιομηχανίας logistics.